Onderhoudsplan

De sleutel tot verzorgd en duurzaam schilderwerk is onderhoud. JRN Schilderwerken biedt een onderhoudsplan waarbij u tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden kunt rekenen op optimale verzorging van uw schilderwerk

Het is niet altijd noodzakelijk om uw hele project opnieuw te schilderen. Na een grote schilderbeurt kunt u, onder normale omstandigheden, 5 jaar vooruit. Echter, sommige delen van uw huis of project zijn kwetsbaarder dan andere, gevoeliger voor slijtage door weer of veelvuldig intensief gebruik. Denk hierbij aan zonzijdes, dorpels, liggende delen van kozijnen, deuren, dakkapellen en boeidelen. Door deze tijdig te behandelen zult u langer plezier houden van het resultaat van het schilderwerk en daarmee de noodzaak voor een nieuwe grote schilderbeurt op iets langere termijn kunnen schuiven. Tussentijds kleinschalig onderhoud biedt dus niet alleen onderhoud technische maar ook financiële voordelen.

Het onderhoudsplan van JRN Schilderwerken, dat u bij facturatie heeft ontvangen,  biedt u de mogelijkheid om binnen 36 maanden na de grote schilderbeurt, opnieuw een beroep te doen op de expertise en het vakmanschap van JRN Schilderwerken. Wij komen dan graag, geheel vrijblijvend en kosteloos, een inspectie uitvoeren waarna de te behandelen delen met u worden besproken en, na overeenstemming, worden uitgevoerd tegen de bij u vooraf bekende kosten.

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.