Werkwijze

Met JRN Schilderwerken haalt u 20 jaar ervaring, professionaliteit en kwaliteit in huis. Jeroen (JRN) Dirkzwager is een professionele schilder, werkt uitsluitend met de beste materialen en levert ieder project, groot of klein, particulier of zakelijk naar volle tevredenheid op. Ook kleuradvies en herstelwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Service en garantie staan bij JRN Schilderwerken bovenaan.

Heeft u een schilderproject? Een enkele woning of een VVE? Binnen of buiten? JRN Schilderwerken komt graag op een voor u geschikt tijdstip geheel vrijblijvend op de locatie om uw project te bekijken. Na een grondige inspectie en een inventarisatie van de wensen kunt u binnen 48 uur een gedetailleerde offerte verwachten.

Na akkoord op de offerte bepalen we in overleg een startdatum. Een week voor de startdatum nemen we nog even contact met u op. En daarna gaat JRN Schilderwerken van start. De facturatie vindt plaats in overleg en afhankelijk van de hoogte van de aanneemsom eventueel in termijnen.

JRN Schilderwerken levert ieder project, groot of klein, particulier of zakelijk naar volle tevredenheid op. Na de oplevering volgt een laatste telefoontje. Mochten er toch nog zaken zijn die aandacht behoeven, dan komt JRN Schilderwerken dat persoonlijk en kosteloos oplossen.