Ervaringen

JRN Schilderwerken heeft een zeer brede klantenkring, bestaande uit particulieren, VVE’s, Binnenhuis architecten, afbouwbedrijven en in de woningbouw. Zij delen graag hun ervaringen met u. (lees meer…)


Jeffrey van den Wijngaard, Van den Wijngaard stuc- en schilderwerken VOF
Als stukadoorsbedrijf is het noodzakelijk dat er iemand achter mij aan komt met de nodige kennis en ervaring. En dat is bij Jeroen zo, het is een schilder die zijn vak verstaat. De samenwerking met Jeroen verloopt altijd vlot en soepel. Hij is duidelijk en komt zijn afspraken na. We werken al enige tijd samen en ik hoop dit nog jaren door te zetten.”


Miranda Honselaar, Haarlem
“Wij wonen in een verbouwd schoolgebouw uit de 17e eeuw. Met een plafond van 5 meter hoog en een vide. Nadat we er zijn ingetrokken wilde we er eerst eens wonen om te bepalen welke kleur de muren moesten worden. Na 4 maanden vroegen we Jeroen om advies en een offerte. De school heeft hele hoge ramen en Jeroen zijn advies was om toch bij wit te blijven. Vanwege het licht. Warm wit in dit geval, passend bij de kozijnen die nog niet hoefden te worden geschilderd. Omdat al onze meubels er al stonden, was het voor hem wel even een lastige klus. Er moesten uiteraard ook steigers komen om bij de 5 meter te komen. Desondanks heeft Jeroen met zijn team supersnel & schoon gewerkt. In 2 dagen was het complete huis weer wit. Tegen een zeer schappelijke prijs. Alle meubels waren ook weer op hun plek gezet. Echt top! We waren zo tevreden met het resultaat dat Jeroen ook is gevraagd om voor de VVE de binnenzijde van onze gemeenschappelijke ruimtes te schilderen.”


Nathalie van Meetelen – Ijsselstein, VvE De Uitweg 1 Baden Powellweg te Amsterdam
“Wij hebben zowel de binnenkant als de buitenkant van onze appartementencomplex laten schilderen door JRN. Deze ervaring is ons goed bevallen. De jongens van JRN werken netjes en staan de bewoners goed te woord als zij aan het werk zijn. Het werk wat afgeleverd is ziet er mooi uit en houdt ook zijn waarde. Wij zijn blij dat JRN voor ons het schilderwerk heeft verricht het appartementencomplex kan er weer jaren tegenaan.”


Familie Kuijsten, woonboerderij Westbroek:
‘’Dat Jeroen een vakman is, daar gingen we vanuit; met 20 jaar schilderervaring is dat niet zo gek. Maar daarnaast waren wij vanaf het begin enthousiast over zijn manier van aanpak. Hij is enthousiast, duidelijk en eerlijk in zijn communicatie en hij streeft echt naar het mooiste eindresultaat.

Daarbij gaat hij ver in zijn service, dat is uniek en dat maakt dat je echt 100% blij bent met het schilderwerk. Hij heeft bij ons het volledige buiten schilderwerk gedaan dus hij is een paar weken geweest. Dan is het toch ook heel prettig dat het zo’n oprecht leuk persoon is; de kinderen waren ook dol op hem. Het was gezellig maar bovenal zijn we ongelooflijk blij met ons nieuwe huis!’’


Tanja Boer, Denbo Design Center Beverwijk:
‘’Acht jaar geleden heb ik via via Jeroen leren kennen. Hij heeft mijn huis, wat ik net had gekocht, van boven tot onder geschilderd in andere prachtige kleuren. Toen nog in loondienst, maar begin dit jaar heeft hij alles weer gedaan, nu als zelfstandig ondernemer.

Daar de samenwerking erg goed beviel en de kwaliteit niets te wensen over liet, zijn wij als bedrijf ook samen gaan werken met Jeroen. Net als zzp-er begonnen is hij erg gedreven, enthousiast en denkt zo veel mogelijk mee. Fijn om op die manier met iemand projecten op te pakken en af te ronden.

Wij hopen nog jaren van de diensten van JRN Schilderwerken gebruik te mogen maken!’’